vinyTherm is in vele situaties toepasbaar. Niet alleen bij nieuwbouw, maar juist ook bij renovatieprojecten blijkt het gevelbekledings- systeem ideaal!


Wij raden u aan vinyTherm eens kritisch onder de loep te nemen. Tien tegen één dat u dan begrijpt waarom steeds meer belangrijke architecten en opdrachtgevers hun duidelijke voorkeur voor vinyTherm uitspreken.

Klik om door te gaan
Oude flats krijgen een nieuw, fris uiterlijk


Ondersteuning
Als beslissingen genomen worden dienen feiten, voorbeelden en resultaten beschikbaar te zijn. Slechts diegene die punt voor punt kan vergelijken en punt voor punt zijn doelstellingen in het grote aanbod kan terugvinden, is in staat de optimale prijs-kwaliteitsverhouding boven water te krijgen. Wij van Vinylit willen u daarmee, zonder voorbehoud, graag ondersteunen.

Ons aanbod voor ondersteuning is veelzijdig. Of het nu gaat om kwaliteits-testen, onderzoeksrapporten, detailleringen, montagevoorschriften of concrete assistentie door onze technici; wij staan volledig tot uw beschikking. De Vinylit Detailmap kunt u op aanvraag ontvangen. In deze map vindt u verwerkings- en detailleringsvoorschriften, bestekteksten en ontwerpvoorbeelden, technische omschrijvingen en nog veel meer. Deze losbladige map houdt u door aanvullingen constant op de hoogte van de laatste stand van zaken.